6 Oct 2012

Sweet Memories at Excelsior Hotel


Assalamualaikum,

Hhehe :) mulakan typing dengan senyuman. Haha tiba- tiba. Sambil mengunyah pisang yang ada dalam pengat pisang ni, rasanya macam hee nak meng-update blog je. Errr apa yang cuba untuk disampaikan ni?

Umi ada cakap kan yang umi ada hi-tea? Ada kann. Angguk tanda setuju, angguk laaa. Angguk jugak kalau tak setuju. Hihihi.

4 Oktober 2012 bersamaan dengan hari khamis yang lepas, kami ( pelajar pra-universiti 2011/2012 dan 2012/2013) telah mengadakan jamuan akhir tahun di Hotel Excelsior.

Waaaahh macam laporan pulak dah.

Jemput la tengok gambar- gambar kami kat sana.

Ehem ehemm.. Tuddiaahh da mai dahh. lambat setengah jam. hihihi

Guru-guru dan kakitangan yang hadir 

Perasmian oleh Cikgu Amin selaku Penyelaras Tingkatan 6 

Acara "Aku Kuat Makan" bagi pelajar lelaki.

Ini untuk pelajar perempuan pulak. Guess who?

Seronok kome ye gelakkan kitorangg. Nasib baik tak termuntah kat situ. Kalau ter siapa nak cuci? Ha. Kesian tauu. Dan yang paling best, TERBUKTI bukan umi yang kuat makan. Ada lagi yang lagi kuat makan daripada umi. Haha. Nanti umi tunjuk siapa yang kuat makan. hihi.


"Nak makan mana satu dulu ekk?"



Six-ian's ManBai :P


2012/2013 PRA-U students. I'm gonna miss you guys. :(

Qiqi and Rain The guitarists.

Taraaa~ Hi-Tea King and Queen :)

 Kesian syira kena semboq dengan buih tu. hihi Sorry. Tertekan banyak pulak. HAHA.


JUARA "Aku Kuat Makan". hehehe

Siapa kata umi kuat makan? Setakat makan se-tupperware roti bersalut marjerin setiap pagi tak membuktikan umi seorang yang kuat makan. Padahal memang kuat pun. Eh? -.-'

Thanks for the memories. :) 

p/s: credit to Qiqi and Qayyum for the pictures.
20:52 / by / 2 Comments

2 comments:

Siti Aqilah Munirah Ismahisham said...

hahaha. six-ians Manbai tak tahan :P

umishahirah. said...

FACT! haha ;)

Post Top Ad