28 Sep 2012

Cinta Hati, Casio.


Assalamualaikum,


Terima kasih mak dan ayah sebab hadiahkan jam casio ni :) i'm really in love with it. Sayang sampai tak sampai hati nak pakai hehe. Balik balik sekolah je dah ada.


Pagi tadi sebelum nak ke sekolah (salam ayah),
"tak pakai jam ke?"
"nanti la along pakai, sayaaangg hehe"

Lepas ni kena pakai la, eventhough sayang. Kan? Kesian mak ayah dah belikan sampai rat rat tapi simpan je.
Salam jumaat :)
Sent from Samsung Mobile
16:26 / by / 2 Comments

2 comments:

Post Top Ad