11 Oct 2012

Muda.


Assalamualaikum,

Quick post oke hari ni.

Ehem ehem. Rasanya macam tak post lagi tentang something. Tentang 9 September 2012. Tentang tarikh dan hari yang penting.

Tentang HARI LAHIR seseorang.

Hari lahir seseorang yang teristimewa dalam hidup umi.

Muhammad Faiq bin Che Om. He's a part of me.

Dah kenapa ayat pendek-pendekk je ni? Nama pun quick post. hehe.


Umi suka gambar ni. Umi suka gila sebab umi rindu cara dia tengok umi. I miss the way you staring at me, bie. Rindu. Hari last jumpa. I miss you. Takde kena mengena rasanya dengan topik. -.-'

Hari tu,

Sehari suntuk dia call. Sehinggakan tidur pun, on call je lagi. Dah bangun, masih dalam keadaan yang sama. Teringin nak celebrate birthday sama-sama. Mungkin, suatu hari nanti. InsyaAllah :).

Sayang tunggu.

Sehari suntuk jugak dia teman umi. Terima kasih sangat- sangat.

"19 tahun dah kekasih hati umi"
"Dia muda sebulan daripada umi kot"
"Eeee small the pieces je la. haha"

Jangan nak perasan muda eh bie bila baca ni? haha

Saya cintakan awak. :)

p/s: Selamat Hari Lahir jugak buat abang long :)
05:27 / by / 4 Comments

4 comments:

muhammad faiq said...

bie memang muda.. syg je yg da tua. hhe ;)

umishahirah. said...

eeee perasannya bieee :p SEBULAN je pun laaaa. ellehh

unaismail said...

sweetsweet... hope korang dua kekal ye.:)

umishahirah. said...

InsyaAllah. AAMIIN. :) doakan kami kak una. ^^

Post Top Ad