13 Sep 2014

PART 2: Konvensyen Pra U: USM PULAU PINANG-SMK SULTAN AHMAD

Assalamualaikum,

Sambungan dari kisah Konvensyen Pra U tau.

Hari Ketiga (15 Mac 2014)

Untuk hari ketiga, adik-adik dibawa merasai suasana menjadi warga kampus. Berjalan di dalam kampus, duduk di dalam Dewan Kuliah sambil mendengar taklimat, jalan jalan.

Erm, hari kedua terakhir dorang kat sini.

Malam tu acara kemuncak pun berlangsung. Malam Penutupan Konvensyen Pra U. Sedih bak hang. Cepat je masa tu berlalu. Segala pahit getir, seyum tawa. Ermm. Serious sedih tau.




 




Nak dijadikan cerita, selepas majlis penutup tu, semua fasi makan bersama adik-adik. Selepas tu, adik-adik ni sendiri yang plan nak buat kejutan untuk sahabat mereka sendiri. Terharu bila tengok dorang punya semangat semata-mata nak tengok sahabat mereka happy pada malam terakhir di USM.

Antara detik-detik cemas sebelum kejutan berlaku,

video


Dan pada masa kejadian, dengan tiada pencahayaan langsung. 

video

 Ini lawak. Dah tahu nak rakam, tapi flash tak pasang. huuu



Taraaa, ini lah pasangan kembar yang dirai. Sahabat mereka yang dicintai. Tersentuh hati ni tau?

Ouh ya, tak lupa jugak adik-adik ni ada buat persembahan kejutan untuk kami para fasilitator dan juga sahabat handaii mereka.

Kenapa laa dorang ni sweet sangat?

14:58 / by / 0 Comments

No comments:

Post Top Ad