2 Mar 2012

Tarikh Keputusan STPM 2011

assalamualaikum.

ahaa tuddiaa. secara rasminya dah keluar da pengumuman pasal result stpm last year, 2011. soo All The Best senior- senior seluruh Malaysia ^ ^, dah tak payah main teka teki dah bila keluar. macam macam tarikh keluar. dari 22 ke 27 la.. hee. dah terbukti, 7 Mac 2012 result stpm keluar. err mungkin berita ni dah basi kot kan untuk sesape yang dah tau? confirm dah kecoh kan kan? hihi biarlah. nak jugak post. sorry la ye. almaklumlah, bila exam nak dekat ni mood nak update blog pun macam tak wujud. U.U' err actually, lupa pn nak update blog. hehe ^-^v hajat nak share notes pun tak kesampaian lgi. tertangguh lagi la nampaknye. tengokla nanti, mungkin lepas test next week ke.. hehe 

bercerita pasal result ni kan, umi pulak yang cuak. yela, tahun ni tahun umi tanya orang cemane result diorang. tahun depan? tahun umi. umi haraaap sangat yang semuanya berjalan dengan lancar nanti, insyaallah. yela, orang cakap masa nak exam ni laa macam macam dugaan kan? hehe harap harap takde la.

errm oke laa, dah takde modal nak bercerita. nak prepare pape yang patut untuk test next week pulak. 

take care :)

p/s: doakan umi untuk test reading, writing and listening MUET pagi esok ye? rse macam tanak tido pulak malam ni haha.
p/s kedua: doakan umi dapat pointer 3.00 ke atas utk tests next week oke? cuakk bebb -.-
p/s ketiga: GOODLUCK utk kome kome yg nak amek result stpm rabu depan oke? hehe kome mesti dapat yang gempak punyee. :)
22:39 / by / 1 Comments

1 comment:

vanilla chocolate said...

apa2 taun ni umi pulak yg amek exam.. all d bes umi..

Post Top Ad