4 Mar 2012

oh please, i'm stuck over here -.-

assalamualaikum.

Kem di GPMS.
macam mana nak mulakan ye? umi tersangkut. tersangkut sangat sangat. aiyooo tersangkut dengan diri sendiri. lapan bulan lagi.

ye lapan bulan lagi nak stpm dan umi masih lagi tersangkut taktau nak mulakan revision dari mana. hahaha. memang tak dinafikan la since last year lagi umi dah start belajar tapi, tak puas. tak puas sangat sangat. rasa macam adaaa je benda yang umi taktau. banyak gila. err tapi tak sampai ke tahap gila tu lagi la. honestly, rasa macam cetek sangat ilmu yg umi nak gne untk stpm nanti. eh takpayah cerita stpm lagi la. esok ni ha. nak test pun boleh mengupdate blog lagi !@##$%^&*.

haha bukan mencarut, bukan mengata, tapi marahkan diri sendiri. semakin banyak yang umi baca, semakin banyak yang umi taktau. eeeee~ esok sejarah. the subject i love most. harap harap dapat mantainkan pointer 3.00 and above lagi. hanya Allah S.W.T je yang tau macam mana perasaan sekarang ni. macam nak nangis.

tapi, umi kena buat jugak. umi tau umi boleh dan umi akan buktikan, insyaallah. kalau tak dapat sekarang, umi akan pastikan masa yang akan datang umi akan dapat jugak. MESTI! 

mungkin ada yang cakap, 'kalau dah tau, kenapa umi cerita kat sini? umi sepatutnya study sekarang ni, bukan main main macam ni'. entah. haha umi baru lepas study. rehat sekejap. kalau boleh nak study nonstop. tapi, tak boleh gelabah. cool. bak kata orang, don't study hard but study smart. ;)

even though dah study, i'm not ready yet. seriously, i'm not. rasa macam kosong. jangan blank sudah. nauzubillah min zalik. :(

got to go guys. semoga berjaya, umi.

lotsa love,
22:30 / by / 3 Comments

Post Top Ad