30 Sep 2011

bowling yaww.


Assalamualaikum w. b. t..

errr cane ye nak buat intro? adoii masalah betul la. umi selalu macam ni. mesti ada masalah bila nak buat intro post. errr oke macam ni la eh, hari rabu hari tu kan kiteorang (pra-u) ade bowling competition. memg SUPERB lah :DD thanks tau semua sebab cooperate dengan kiteorang (lower six). sorry jugak kalo ade pape yang tersilap ke pape ke ye ehehe. jom la kita tengok gambar masa kat sana. tapi kan, umi upload sikit je kat sini. kalo nak tengok yang banyak banyak punyaa, usha Facebook umi ye korang semua :').





















till then,
bye guys. ^^

22:34 / by / 2 Comments

2 comments:

EYENUN NAZIRAH said...

wah so sweet..jeles2..tahun kami xde pon..huhu..xckp org lah..

umishahirah's said...

ehehee :DD apeeelaaa. :')

Post Top Ad