17 Sep 2011

saya dah balik.


assalamualaikum and hyeee! wazzup guys?

i dah balik uolss :DD ! i dah balik dari over the river. muahaha errr umi tak betul dah heh. actually, umi baru balik dari kampung umi yang kat sungai besar, selangor tu ha. dari ipoh jumaat malam sabtu hehe sampai selangor pukul 12 malam uiiyyaaii =.=' pastu petang lepas asar kot lebih kurang macam tu la ( tak tengok jam) gerak balik ipoh. weee nak tau hari ni kan, memang hari membuncitkan perut la tau dak. daripada pagi sampai ke petang asyik maaaaaaaaaaaaaakaan je adoi. sampai dah terasa macam ni " apa lagi aku nak makan ye? " haa macam tu lah. makan kat rumah kenduri kahwin je dah 2 buah rumah. pastu open house pulak hehe 1 jelah. haha over je lebih ekeke. rileks sudeeh ^^ eh nak gambar kat kampung? ha nah laaa. tapi tengok je ye hihihi.

till then,
hee :p

" wan, bako kat sini la mercun tu" " sini la bagus dalam air haha"

" tak jadila bako kat bendang, jom cari port len"

" inilah kampung saya yang cantiiiikkkkk~! "

hekk ^^,

peace yaw! :-3

" cepat pose. nak balik ipoh dah ni "
23:04 / by / 0 Comments

No comments:

Post Top Ad