12 Sep 2011

air ouhh airrrr -__-'


assalamualaikum,
ini catuan air ke tak cukup air ke tak bayo bil air? ahh pape jelah yang sewaktu dengannya. nak tau tak, ni first time jadik cenggini. TAKDE AIR. habis kelam kabut satu aspuri cari air nak mandi, nak basuh baju. uwaaa tak pernah macam ni tau takk +_______________________+. dalam seminggu ni memang semua orang jadi macam lipas yang kudung kepalanya. muahaha lagi kesian dekat upper six dengan junior f5 yang trial STPM and SPM. memang dugaan betul la kat diorang kan. huuu :( nak tau cane aktiviti air untuk minggu ni? haa bacelah ^^,

5.00- 6.20 pagi:
air banyaaaaaaaakk tapi tak banyak macam dolu- dolu adoii.

6.20- entah la bila:
 jangan harap ada air lah kan. kalau ada pon semput semput macam orang batuk tersedak tu. duduklah kat dalam bilik air tu tunggu air HAHAHA

2.00- 5.00 petang:
best gila  la mandi, basuh baju time ni. tapi watch out! air boleh je semput semput dek ketiadaan air hihihi

start 5.00 petang:
pandai- pandai la cari tempat yang ada air hehe. bersiap- sedialah yee.

haaaaa macam tu la lebih kurang ceghitenye. ce bayangkan hidup kiteorang macam mana. tak sabar nak balik rumah. nak mandi puas- puas! hheee

till then,
bye. =.='
20:43 / by / 0 Comments

No comments:

Post Top Ad