28 Oct 2012

The Memories Part 2


Assalamualaikum.

Malam tadi bila tak boleh tidur kan, tau tak perut ni mintak makanan? Dah macam okestra dah bunyi dia. Tapi, hehehe biasalah.. Taktala kemalasan melanda diri, tahan jelah. Padan muka. Lepas tu, keesokannya pulak haaa... nasi impit dan rendang ber-peristalsis dalam esofagus ni haa *tengoookk, sains sukan woo. hahaha. 

Teringat pulak cerita The Six-ians buat BBQ. Siapa The Six-ians? Para pelajar Pra-Universiti SMT Persiaran Brash. Malas nak taip panjang-panjang ceritanya. Faham dah? Oke let's proceed. *malas lagi.

Selasa malam rabu yang lepas kan ada BBQ kan kan. haaa.  hasilnya, tengok la gambar tu eh. Panjaaaang ceghitenye kalo nak taip kat sini. Malas laaaa. *dah berapa kali malas dah sekarang? 


 Ceghitenye cenggini. HahA guna dialek nampakkk -..- Umi dah gerak keluar rumah pukul 6 lebih. Pergi jemput tasha (tengah) dan syeima (kanan) dekat rumah diorang. Hujan lebat mengiringi kami. Awesome.
Sesampai je kat sana, kami terus hantar rombongan meminang kesemua sekali hostelite form 6. Perempuan sahaja oke. haha. Serbu diorang sebab nak buat coleslow sama-sama. Sweet kan?



Ini lah sebahagian daripada permata-permata the six-ians. Duduk di atas kerusi macam takda kerja. Hobi kami. haha.


Qiqi, kak umi curi collage gambar yang qiqi buat hahaha. Mintak halal eh? hihihi.


Mungkin ini aktiviti terakhir bersama korang kan? All the best untuk STPM this semester. Even though selalu nampak korang stress dalam kelas, kak umi tau korang boleh buat. Kita semua boleh. :) sama-sama doakan kejayaan untuk kitaaa semua eh?

Sayang korang semua.

Salam aidiladha :)
08:08 / by / 2 Comments

2 comments:

Siti Aqilah Munirah Ismahisham said...

hahaha. sayang kak umi jugak :D

umishahirah. said...

Hee :) sedih pulak rasanya :(

Post Top Ad