9 Oct 2011

Happy Three Friends.


jyeeaahh :DD the main character dalam cerita ' The Happy Three Friends' hari ni adalah umi, kak una, and kak aja. kenapa diorang? sebaaaaaaab diorang seorang yang tersangat sangat best. SUPERB! serious. selama ni diorang yang best. ouh tak lupa juga kat kak ella, yang tak dapat nak join kiteorang coz she's not feeling well :(. get well soon my sis. ouh oke berbalik kepada cerita tadi lah oke. semalam kiteorang bertiga ke JJ. -.-' buat ape kat sana? for sure la outing hihi. ^ ^ sesampai di JJ je kiteorang berlima terus serbu Johnny's Restaurant  at the ground floor and totally spent about RM 55. 40. we were having such a great time there. the foods, the services.. tiptop! two thumbs up laaa! sekejap. mesti tertanya- tanya mana datang lagi dua orang kan? haha actually, kiteorang diapit oleh si adik cantik manis. ayu and farina. both of them memang sempoi lah senang cerita. nak tau? Johnny's tu riuh dengan suara kiteorang je. haa ape kiteorang kesah, bhaha sementara tunggu makanan.. kteorang snap photos, chitchat, meng- usha orang, banyak laah. :') mengorat pon jadikk HAHA. Lepas makan dan makan dan makan dan makan, kiteorang pergi jalan- jalan. andd the best part bila kak aja jatuhkan banyak buku dalam POPULAR. haha pakguard kat situ nampak then dia tengok je. kak aja pun dengan malunye minta maaf, susun balik and terus blah. nasib la masa tu umi and kak una takde kat sana. muka kak aja merah padam datang kat kiteorang. bila kiteorang dah tau cerita, ape lagi.. gelak jela yang mampu hihihi. Then we went for shopping. i bought some toiletries stuff, my favourite chocolate which is Toblerone yummy~! and card for my handsome :*. kiteorang semalam happy gila. asyik gelak je, since dari gate sekolah sampaila kat dalam teksi nak balik hostel. whoaahhh~ memang akan jadi kenangan terindah untuk umi  for this year bersama- sama dengan kak una and kak aja :( sebab next year diorang dah takde. tinggalkan umi kat sekolah ni. nvm, it's oke. walaupun nanti kita jauhkan. kak una ngan kak aja tetap akan berada dalam hati umi sampaaaaaai bila bila. hesh! ape sedih sedih ni! > < umi ada lagi 5 minggu dengan kak una and kak aja. chill la.

eh dah la kot. it's time for doing your revision, umi. your final exam is around the corner. jom terjah gambar semalam..








#sorry tak upload banyak. internet slow macam siput. ngee~

enough said. 
16:05 / by / 3 Comments

3 comments:

Thania said...

wauu... best nyer spent time ngan kengkawan...

EYENUN NAZIRAH said...

kak ainun bahagia bila umi bahagia..hehe..:)

umishahirah's said...

kak ainun: thanks hee~ kiteorang hanya mampu bersabar je kak ainun :)

thania: eh mehla join sekali. ^^

Post Top Ad